Барвистим променем любові
Торкнусь душі твоєї знову.
Продовжу на знайомій мові
Цю незавершену розмову.
Впусти мене у сон чуттєво.
Я розпалю вогонь бажання.
Ці дикі спалахи миттєво
Перенесу у ніч кохання.
Хай жаром пристрасним заллється
Твоє таке жадане тіло.
Ця ніч ніколи не минеться,
Продовжимо її уміло.