Комедія чи драма -
Якесь чудне життя,
Шекспірівська вистава?
Чи, може, каяття?
Чи, може, просто п`єса,
В котрій тебе нема?
А, може, ненаписана,
Якась така стаття
В журналі, чи газеті,
Під заголовком " Хтось",
Ти, навіть, не дізнаєшся,
Що там про тебе йшлось.
Життя - хай буде екшн,
Щоб весело було!
А доля, наче фьюжн,
З`єднає все в одно!
Мені також набридли
Розумненькі слова,
Якщо ти їх вживаєш,
Говорять, що дурна.
Пробачте, що не скажу
Я "типа" або "жесть"
Я плівку зупиняю
І промовляю "Next".
І, наче, по велінню
Життя йде, як кіно,
Шкода лиш, що
Сценарію не вивчила його!
Yoops! Почалась реклама,
Або, може, антракт...
О, так, життя - вистава,
Життя - шалена гра!!!
На ньому хтось мільйони
В кишені загріба,
А хтось останні джинси
На сцені протира!
Для тих, хто ще не в`їхав,
Маріонетки ми, для тих
Хто в світі цьму,
Орудує грішми!
Для них життя - вистава,
Для них доля - кіно!
А я як не благала,
Не бачила його.
Бо , мабуть, то цензура
До ефіру не пуска,
А, к бісу, ваші кіна,
Ось сцена є моя!
Там грає справедливість,
Там виграє...душа!
І вам всім зась до того,
Бо там існую я!
І в кожного існує
Такий маленький світ...
Я впевнена, я знаю...
Я...добре...не кажіть.
Комедія чи драма -
Чудне наше життя,
Шекспірівська вистава?
Скоріше - каяття!
ID:
231191
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 25.12.2010 20:33:46
© дата внесення змiн: 25.12.2010 20:33:46
автор: Morana
Вкажіть причину вашої скарги
|