А я все ще хочу поїхати звідси
Кудись далеко..., подалі
Щоб відвезла залізниця
І щоб на душі було легко
І щоб не тисли сандалі
І щоб ритм колес став ритмом серця
І щоб був приємним вокал провідниці
І щоб гітарні рифи гудків лунали
І щоб за вікном сніг іскрився
Але щоб в купе було тепло і затишно, як у барі
І щоб сусіди росіяни запрошували в карти грати
А я б відповідав "почекайте, я занят"
І щоб милувався краєвидами
І щоб не думав, яка зараз станція
І щоб спілкувався з вагонними привидами
(Які обов’язково насняться)
І щоб завжди "поза зоною"
І щоб не воював із сумлінням
І не переймався дірою озоновою
Разом із довбаним потеплінням
І щоб вийшовши із вагону
Всі запитали разом
"Зараз зима - холодно,
То якого ти у сандалях?!"