Українка! Звучить гордо, незвичайне слово.
А що воно означає у твоїй розмові?
Що для тебе означає твоя Батьківщина?
Та й чи можеш так назвати рідну Україну?
А чи можеш пригадати Шевченкові твори
На тій рідній, мелодійній, українській мові?
Ні, не можеш. А чи хочеш знову пригадати?
Якщо хочеш, не лінуйся, ти поїдь в Карпати.
Полюби росу ранкову, світанкову тишу,
І гірську красу чарівну, невимовно-свіжу,
Віднайди свою духовність у красі глибокій,
І такий давно жаданий загублений спокій.
Потім вийди серед поля і відчуй свободу,
Поверни собі вкраїнську незвичайну вроду,
І відчуй, що ти – красива і чарівна жінка,
Адже знаєш, що найкраща в світі – українка!
Заспівай народну пісню, нехай лине полем,
Нехай бачать – Україна не помре ніколи,
Нехай чують мелодійну, рідну, світанкову,
Таку щиру й незабутню Шевченкову мову.
Так. Зібрання віршів дитячих. До 16 років. 1000 екземплярів. То все спонсори. Побачили в мені талант. Та не там то було. Спочатку думали продавати. Своїм. В ЦТДЮ. та ніхто не купував.Лежать ті книги на поличці.
Альбіна Кузів відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
шкода.... а я ще до збірки не доросла, проте у співавторстві уже видавалася)) збірочка "за межею означень")))