І ось зима, до мене ти прийшла
Непрошена,неждана і негадана.
Я так ховалась,ти мене знайшла.
Ввірвалась божевільно снігопадами
Тебе жену, а тине хочеш йти .
Тебе молю, зрікаючись конфесії.
А ти, напевне, досягла мети,
Мене ввігнала в чортову депресію!
(Київ, 2010)