чому сумні у тебе очі?
чому на дні у них печаль?
чому в зимові довгі ночі
весь час вдивляєшся у даль?
нема в очах твоїх надії,
немає в них життя вогню,
вони не бачать навіть мрію
і гублять молодість свою.
чому сумні у тебе очі, -
про це вже знаєш тільки ти.
можливо, очі ці - пророчі,
чи перебачили біди...