Куди поділися герої?
Розбитої країни мої,
Де заховалися? Де щезли?
Куди всю велич ви повезли?!
Увесь народ мій плавно деградує,
І лиш святий герой його врятує!
Народ , що бачив смерть й неволю,
Що бився кров’ю за щасливу долю.
Він все віддав за неньку Україну,
За ту,що зараз ви її в руїну,
Перетворили,нелюди голодні,
За гроші і каміння модні.
Оту країну де по ній ходили,
Великі лицарі добра й сили,
Де сам Бандера народився,
Катам червоним не корився,
За що і згодом поплатився,
І без життя свого лишився.
Країну наших славних козаків,
Борців за волю,за народ борців,
Які усі за Україну полягли,
А ми їх навіть не змогли,
Героями у нашій пам’яті лишити,
Хоч пам’ятник героям цим зробити!!!
І хочеться осліпнути й померти,
Коли живих героїв прагнуть стерти!!!
Борців ОУН,УПА,тих ветеранів,
Які ішли проти гнилих тиранів,
Яких тепер безумці величають,
Оті тупі раби,котрі й не знають,
Що Сталін,Ленін - найстрашніше зло,
Що серце чисте лиш могло
Усіх отих вождів здолати,
З землі у пекло покидати.
Куди поділися герої?
Розбитої країни мої,
Де заховалися? Де щезли?
Куди всю велич ви повезли?!
Прийдіть,ви так усім потрібні:
Красиві,сильні,чесні,рідні
Прийдіть і поведіть народ
У спокій щастя і простих турбот,
І розбудуйте цю руїну
В могутню землю,УКРАЇНУ!!!
Чимось схоже на пісню. Жаль але зараз вже майже немає людей які б дійсно могли стверджувати хто герой, а хто ворог. Правда в кожного своя, але вірш патріотичний!
класно, і до болю сумно за країну. Голевне, що є не байдужі люди. Мої знайомі кажуть - нащо писати вірші про Україну, воно не потрібне. Краще пиши щось веселе. Але я не згодна. Я думаю, ще слід писати про те, що хвилює і про те, що болить. А якщо болить Батьківщина, то про неї слід і писати і говорити. Стус і Шевченко не боялись. Тепер, 21 вік можна все, але чомусь мало хто пише і мало кого хвилює рідна земля
Komaxa відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00