Я народилась в середу зранку
І очима побачила
Осінь кінця світу
Він народився пізно ввечорі
І серцем відчув
Осінь кінця світу
Ми робимо кроки в одному вимірі
В різний час, щоб бути схожими
Восени кінця світу
Щоб бути рудими в зеленому платті
На тому самому підвір'ї
Восени кінця світу
Ми з тобою, чуєшь, невтілені мрії
Я - листя кленове, ти - вранішня кава
Серед осені кінця світу
Бо є частинами Його плану
То п'ята пора року для нас вкотре
То є осінь кінця світу