Шкільні роки так швидко пролетіли
Щирі усмішки,ніжні почуття
Життя доросле кличе за собою
За ним ідемо ти і я
Можливо назавжди ми розійдемсь по світу
І не зустрінемось ніколи у житті
Та не забудемо ті миті
Шкільних обійм в своїй душі
Підем життям
Та кожен своїм шляхом
Можливо,перетнемся ще колись
Ми обіцяємо не забувати
Бо дружбу нам нічим не замінить
Останній раз сьогодні ми всі разом
На очі навертається сльоза
Ніколи не забудемо цю фразу:
"Шкільні роки - дитяче почуття."