Не говори ні слова
Тепер є тільки ти і тільки я.
Тепер існуємо ми подному
І я вже не кохаю але я згадую той добрий час,
Прекрасні ті хвилини , секунди з нашого житя.
Коли любов заглянула до нас..
Я пам*ятаю твоє личко
Твої уста стоять перед очима
А голос чую скрізь
Але я впевнена я не кохаю
І з часом все мине
Я йду від тебе, тепер назавжди
Я незустрінуся з тобою,
Чужі ми стали , і зовсім не такі як ми були .
« Прощай » - моє останнє слово призначене тобі