Ти не писав вірші кохання,
Не мріяв з ранку до світання,
Не звичне мав собі ім'я,
Яке шептав хтось, та не я.
Ти не любив шумних компаній,
Але горлав пісні у ванній,
Тримав за руку полум'я,
Та тим вогнем була не я…
Ти не читав класичних творів,
Не рахував на небі зорі,
Одна зоря в тобі жила,
Та нею все ж була не я…
Ти не гортав старих альбомів,
Бо фотографії знайомі,
Тобі нагадували час,
Історію та не про нас…
Трішки трагічно.... Ви сумуєте разом із своїм коханням.. В мене теж таке було.. А те що він не читав класики в цьому не біда... Відчувається що ви пройшли цей етап життя і готові до іншого.... Чудові символи і метафори....
Gerasimova Alyona відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00