Як ця самотність заворожує..почуття спокою і волі,минучий краєвид за вікном електрички,блаженна музика,солодкі спогади,пульсація сили,сили світу,сили над ним,а значить,над самим собою,мир...незалежність від обставин,усвідомлення того, що вони залежать від тебе,ВОНИ,а не ти...відчуття того,що я повертаюсь,я ЗВІЛЬНИВ себе "я відпускаю тебе,роби свій вибір сама" широта і неосяжність,але водночас і доступність всього...
Прийшов,побачив,переміг,іду вперед,я нічого не втрачу,тільки набуду...я ж вільний...