Люблю цей світ...бо цей світ любить мене...бо я і є цей світ...бо цей світ і є я...я живу в цьому світі, і цей світ живе в мені, ми є душами один одного,цей світ змінює мене,і я змінюю цей світ, наші зміни є рівносильними...того, змінюючи себе, я змінюю цей світ, і, змінюючи цей світ, я змінюю себе...мої внутрішні зміни є неминучими,а як казала ВОНА:"зміни внутрішні ведуть до змін зовнішніх"...значить, зміни зовнішні ведуть до змін внутрішніх...бажаючи зробити виняток з цього закону, ми робимо зміни,які змінюють і нас...ми самі себе заганяємо! ми самі себе вбиваємо! Потрібно змиритись з тим неминучим, щоби коли будуть знання і сили, ми могли змінити неминучість,але чи потрібно це знищувати? напевно...хоча б заради того, щоб отримати новий досвід і нові знання...
Звідки берутся ці думки? Що вони собою являють? Чого вони не знають, звідки вони берутся і що вони є?я відповім...але пізніше....