На різних ми живем з тобой планетах
І згодна - вже дороги не знайти,
Яка б звела серця докупи
І по якій прийшов б до мене ти.
Твоя планета - то провалля,
Там все в тумані, всі чужі,
Лиш алкоголь від вечора до рання,
Не бачиш вже вогнів світання,
Не бачиш чистих почуттів.
Прийди ти на мою планету
І віднайди, що втрачено давно,
Стань другом, милим серцю другом,
Бо бути разом, знаю, не дано.
Любов знайти - й наступить щастя,
Навіки позабудеш вже про мене ти.
Нехай, бо нам не доля бути разом
Назавжди вже розведено мости...
Мости любові і кохання,
Мости незгасної надії,
Без вірності нема кохання,
А недовіра розбива всі мрії.
Про тебе були мої думи,
Кохання прохала душа,
Я думала - то дивне царство таємне
Де Бог - це душевна краса.
Та мрії розбились зненацька,
Душа облилася слізьми.
Кохання - то царство обману,
Кохання - то лігво пітьми.
На мене чекала там зрада,
Зневага, образливий сміх,
Тебе я кохати хотіла,
А ти й полюбити не зміг.
Тепер все минулось - не плачу ночами,
Мене не побачиш ти більше в журбі,
І щастя бажаю, кохання бажаю
Тобі, моє сонце, єдиний, тобі.
Не доля. На різних надто ми планетах
І розійшлись тії мости
Та лише інколи в тривожних снах
До мене знов приходиш ти.
6.09.2002
ну на фіга гадості писати!!! не розумію....... і собі настрій попсувала, і автору.....
Юлечка, до серця не бери і постирай всі ці коменти к бісовій...
як комусь не подобається - хай не читають)
Ardoss відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я до такого як психолог ставлюсь - хто знає, що в людини в житті, може вона одинока і нікому не потрібна, а тому - зла. Не ображаюсь. Можливо я даоеко не професіонал, але все, що пишу - пишу душею. Думаю це головне. Дякую за твою підтримку
Підкоректуйте, є помилки.
А загалом, красиво!!
Заходьте на мою сторінку
Ardoss відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за ваш візит. Особливо дякую за вказання на помилки - я ж вірш напам*ять знаю, як перечитую, то їх не бачу, дякую, перевірю. До вас - завітаю обов*язково.