1
Я проковтала образи та сльози.
Я все терпіла і шторми, і грози.
Я так благала любові у тебе,
І мріяла з тобою бути на землі і на небі.
Я так хотіла купатись в коханні,
Не розуміла я твого мовчання.
Я так благала любові у неба,
А ти сказав – мені нічого нетреба.
Приспів.
Несправедливо. Несправедливо, несправедливо.
І через тебе в душі велика злива.
Я так благала. Я так хотіла.
Я так старалась зберегти любов, та не зуміла.
2
Як ти пішов , то стало пусто в душі.
Я плакала в ночі і навіть у сні.
І швидко проминали тижні і дні,
Та зрозуміла згодом не потрібен ти мені.
Я зрозуміла, я зрозуміла ,я зрозуміла.
Тепер без тебе живу, і стала щаслива.
Не дарма я терпіла і шторми і грози,
В моєму серці відступили люті морози.