Перебираючи багато слів
Не можу я знайти слова
І так болить у мене голова
Я бачу цілу низку снів,
У котрих знову – панночко моя,
За тебе лиш хвилююсь я.
Немає спокою у тебе
На то лише твоя потреба.
П-в:
Життя, як іспити терпіння
І це потрібно зрозуміти
А кожному благословення
Від Бога треба заслужити.
Без тебе сумно, ти печаль
Не можеш в серці загасити
Мені тебе так жаль, так жаль
Як можу, панночку зігріти?
Щоб ти не мала більш турбот
Усмішка була на обличчі
Музика заграє нам акорд
Про все, що краще є у світі.
П-в:
Життя, як іспити терпіння
І це потрібно зрозуміти
А кожному благословення
Від Бога треба заслужити
29.11.2006 р.