мої руки тремтять
але то неважливо
напишу в оффлайні тобі:
"Твої почуття вже сплять?"
і ти так з трьома крапками відповіш:
"Можливо..."
а через місяць автореверси
"Привіт! Сумую... Як справи?"
ну, а я втішено, але каверзно:
"Все добре. Жива, якшо тобі справді цікаво..."
і втомлені, і зневірені,
але майже разом і схожі на пару
мої справи погані, а дні - поділені
від почуттів на відстані та антипіару