ти мусиш жити. навіщо тоді народився?
нащо під серцем мати так довго носила тебе?
чому не йдеш, навіщо ось так зупинився?
не смій продавати дияволу душу й себе.
вгамуйся,ти що? задля чого хочеш
піти в невідоме ніким страшне забуття?
проблеми,кохання,невдача? зурочиш.
й не буде вже потім тобі каяття.
одна за одною. цигарки-насіння.
хай краще вони. може чимось спасуть.
зуміти вижити - це також вже вміння.
у ньому можливо знайти життя суть.
25-27/08/2010
Що до коменту про "До самогубства треба довести", інколи люди самі себе доводять (точніше вони доводять самим собі що є на те причина). А тут причина якщо чесно була дуже банальна, і зараз, з далеку років, ситуація мені здається дуже глупою, по дитячому глупою... Самогубство - не вихід... Ніколи!
Ніфіга вона не сумна. Я ж кажу, зараз я вважаю що це був дуже тупий вчинок (і одночасно з цим зневажаю себе за подібні думки (при цьому все одно розуміючи, що це правдиві думки)).
hysterical soul відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
В мну дівчина померла перша, самогубством. Я спочатку сумував, вірші писав, а зара так з далеку дивлюсь, і аж трошки себе зневажаю за те, як почав по новому думати про ті події... Погано почав думати, але вважаю, правдиво. Смерть - не вихід. Хочеш гідно піти з життя, стань донором нирок, легень. Влаштуйся працювати рятувальником, врятуй чиєсь життя за рахунок свого, або роби інше добро, наповній інші долі сенсом і надією, і життя автоматично наповниться змістом, й сенсом, і буде хотітись жити! Життя найцінніший подарунок - він дається один раз, і про це ніколи не варто забувати. Другої спроби, чи рестарта, вже не буде...
hysterical soul відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00