Тануть сніги, біжить струмок грайливо,
Повітря віє подихом весни
І заливаються пташки сріблястим співом –
Ліс прокидається від довгої зими.
Світ навкруги весь майже чорно-білий,
Небо над ним блакитне і прозоре…
І очі твої світяться блакиттю, милий!
Лиш ми з тобою дивно-кольорові.
В твоїх очах я бачу небеса безодні,
В моїх очах ти бачиш щастя на землі!
Ми поєдналися з тобою, врешті решт, сьогодні,
І втілились в життямрії мої!
І чується пташок веселий спів,
І Сонце по весняному горить,
І перший пролісок елюсточки розкрив
В цю дивовижну для кохання мить!