ти живеш. ти все маєш. вчишся/кимось працюєш.
в тебе гарна квартира. на картці гроші рахуєш.
телевізор,комп'ютер і сучасний мобільний. інтернет.
життя твоє складається, наче красивий парад планет.
в тебе дівчина блондинка. висока. гарна. з довгими ногами.
перед тобою відкриваються всі двері, ворота і брами.
мрії здійснюються швидко – майже відразу й сьогодні.
в гардеробі нові всі речі, і вони дуже модні.
машину щойно купив п’яту. загалом було їх чотири.
вихідні проводиш з коханкою й на неї маєш ще сили.
п’єш вино/горілку/пиво і здоров’я тебе не підводить.
годинник на руці золотий ідеально під імідж підходить.
син народився. і звеш його на честь свого діда.
відпочити на курорт їдеш ти і цього літа.
гарна дівчина, собі влаштувала також почуття.
вийти заміж добре - розрахунок вже в тебЕ на життя.
покоївки в будинку роблять все, та служниці.
заставу вже пару разів давала в в’язниці.
кожен день ідеш собі чепуритися в краси салон.
груди збільшила собі. операція. бах! силікон.
діти твої підростають. за кордоном вже вчаться.
все успішно. життя склалося. оце зветься «щастя».
дівчинка маленька - дві косички. грається ляльками.
вона найкраще золотце,сонечко своєї мами.
хлопчик в шортиках в піску з лопаткою серед машин.
він для тата все продовження. він його любий син.
не підозрює ніхто, що складеться це саме так.
сам влаштовує життя собі і все в нього в руках.