Десь заглядає місяць у криницю
І світять зорі з висоти небес
І ніч травнева - тиха чарівниця,
Наповнена загадок і чудес.
Ставок наш спить, укрившися туманом,
Розлогі верби бачать дивні сни;
Розквітла груша в пахощах духмяних
Стоїть, повита чарами весни.