Картопля прийшла на наші столи
вже після занепаду традиційного світу
В.Єшкілев
і ти колись непереборно
із себе вийдеш як з дверей
а там цвіте гламурне порно
і сука камеді юкрейн
а там би хто хоч щось увидів
за обрієм закритих зон
де обираючи бандитів
всі люто слухають шансон
де буде рватись там і тонко
то заточи собі ключі
почни вивчать язик падонкаф
а потім феню заучи
цей світ скінчився витри соплі
хай вже збирається колумб
пора везти сюди картоплю
і рити ямки серед клумб
по слобожанщині й поліссю
пливуть з америк кораблі
в беззубім роті мертву пісню
хоронить баба у селі
а нам дарма нам по приколу
в нас теж усе як у людей
- картоплю фрі й подвійну колу!
в ефірі comedy.ua!