наскрізні й прозорі натяки
на наше спільне майбутнє
викликають на шкірі набряки
бо навряд буде шось путнє
я пам"ятаю ще перший раз
і кількасот ляпасів по обличчі
можливо все буде гаразд
хоч щось мене далі кличе
і ти незігрітий згодою
говориш про бізнес і ланчі
нудишся містом, мариш погодою
мрієш про власне ранчо
хіба це так складно - прийняти як є?
і біль не ділити на рими і скалки
ось твоє серце, а ось тут - моє
ми двоє на різних кінцях гойдалки...