терпне, побите серце..
стукає
треба придушити суку..
сума грошей..
за нами двома..
вдома плаче мати..
в вавілоні..
валится..
вся естрадна музика..
а ми в цій грі..
лиш пішаки..
лиш двойки..
у картах..
зате джентельмени удачі..
сто грам на душу..
напустимо
на пару суток
диму
в легені
і світ.. такий легенький..
приплющені очі..
притушені нею
і тільки вогонь розігріє
тіло..холодне..
після зими..
хоча вже літо..
лікуватись пора..
хоча вже пізно..
пряма дорога
до нарколога..
навколо лиш плач..
потихеньку забирає
від матерей їх дітей..
палач..
а діти палятся..
і їм похуй..
ходять по місті навалені..
валится вавілон..