І знову те саме один залишуся у самоті
Закінчилося щастя і знову ми одні
Я спати уже хочу томущо дуже змучений
Ти хочеш більше слів А я мовчу зажурений
Мабудь ми не побачимся вернулися до себе
Мабудь нам просто не дано прожити не померти
І разом часу не дано Не хочеться все стерти
Мабудь просто переживем мабудь це все не вперше
Я повернувся .....У мене знов депресія
І знов все те саме.Пролилась кров на серці та
І іншими уже не станем. У кожного щось помінялось
Не одинакові були вернулись не на жалість
У тебе знову нове у мене одинакове
Робота 0 У репі 0 Але ж не можу плакати
І далі це літає.Думки не покидають
І знаю що зумсрінемось Тому я не прощаюсь
Давай згадаємо усе і Залишимось на самоті
Давай Забудемо усіх Згадаємо усі ті дні
Я хочу в твоє серце.Я хочу так як ти
Я хочу почуттів,життя.Я хочу щоб жили..