Сьогодні бачила як падає зоря.
Така яскрава і така щаслива,
Її зустріла матінка Земля
І у обійми свої прийняла.
Вона летіла, швидко і невпинно,
Попереду у неї все життя,
Вона ж чекала вічності.
Наївна. Не знала, що загине там вона.
І на Землі тепер вона самотня,
І на Землі тепер вона одна.
Красива, особлива, неповторна.
Але, лиш на одинці із собою,
Як і я.