Я, як свічечка в ночі горю і плачу,
Тихий стогін розливається в пітьмі.
Я прошу тебе лиш про одне, юначе,
Не гаси - дай догоріть мені.
Я не можу жити по другому
Я не хочу жити без вогню...
В мертвій тиші я сяйну в останнє,
Принесу надію на світанок,
і тоді сама я догорю.