Я бажаю тобі сонця без міри,
Я бажаю тобі квітів чарівних,
Я бажаю тобі друзів лиш вірних,
Я бажаю тобі щастя і віри.
Хай серденько твоє в щасті утоне,
А душа хай танцює знову і знову.
Будь завжди молода, світ хай чарує,
Хай усмішка твоя дім ввесь зігріє.
Я тобі від душі щастя бажаю!
І достатку в сім’ї й щастя без краю!
Хай любов’ю твоє серце палає,
І хай заміж візьме той, хто кохає!
12.06.2010р.
Моїй подрузі Тані!