Давай відновимо емоції, заново намалюєм картину,
Свідомість не хоче сприймати, що час вже сплинув,
Ще мить, і наші душі перетворяться на ангелів,
Запам'ятаю цей момент і буду повторювати заново...
Можливо згодом ми і не пам'ятатимемо,
Хто ми, що, як і чому зуміли втратити,
Візьми ж за руку, давай відтягнемо останній момент,
Швидкість за 150, вантажівка, навколо все заливає дощем...