Я тебе шукав усюди,
думав,що з тобою буду.
Виглядав все у вікно,
а тебе, мов не було.
Розглядав я хмари мрій,
щоб знайти вних образ твій.
І там тебе я не знайшов,
шукати далі я пійшов.
Ось переді мною море,
йому я вилив своє горе.
І легше стало, але ні...
Побрів я далі в самоті.
Надії все ж я не втрачав,
не вірив вже, а твердо знав.
Знайду тебе, де б не була,
і доля буде в нас одна. ́