Ти раннім літом
Знайшов мене у забутті
І першим ангелом із пекла
До ніг моїх спустився..
Ти демон,вогняний дракон
Моє ти серце заполонив
І жадно на куски його
Анубісу покормив
Любила я тебе
Небачачи нічого
І в розставанні я
Порізаною розою упала....
В саму жару,в розгар літа
Розкрив холодне серце ти моє
І другим ангелом із пекла
До ніг моїх спустився...
Вампір!Ти жадно п*єш
Ту кров,чужу,людську
Із мого серця
Ти остатки крові випив
Тепер люблю.але як друга
Хоча...хто знає там мене
Така жадана для усіх
Але горда для одного
Королева шахматного поля.....
В холодну осінь,лист опавший
Спустився ти нежданно так
До мене у вогонь
Ти третім ангелом із пекла
До ніг моїх опустився
Ти вовк ночі в місяць повний
Перевертень...кошмар
Але для мене палко
Моєму серцю ти запав
Моїх ти сновидінь володар
І серця і душі
Лиш розум непідвладний цьому...
Поколена в середині душа
Мрія - одна
Стати для душі твоєї всім світом
Безцеремонна і скандальна
Така підступна як і ти...
Володарка твоїх кошмарів......