Роботи роблять роботу
Працюють і вдень і в ночі
Робили б до сьомого поту
Якби мали його взагалі
Хоч роботи поту не мають
Та мають терпіння вони
Ніколи не відпочивають
Та інколи бачать сни
У снах їм буває насниться
Що мають свободу вони
Що роблять чого заманеться
Як люди це роблять завжди
Та добре вони розуміють
Що робота для них головне
Тому поки не застаріють
Пропрацюють і час промине