листя гілку покидає
і кружляє далі,
а піднімається воно
тільки з вітром в парі
вітер його підіймає
і кидає в небо,
а воно це все сприймає
наче так і треба
знову вітер цей листок
обіймає згубно
розяснити йому все
буде не розумно..
листя...це не його провинна..
адже осінь вже іде,
а то є не новина...