Ви у сукні мене не вдягайте
І прикрас не чіпляйте на тіло
Це терпіти не можу, то ж знайте
Я ображусь якби й не хотіла
Бо я вій не малюю щоранку
Перед дзеркалом час не марную
Не ведусь на чужі забаганки
Лиш себе від природи ціную
В мене в шафі немає бікіні
Я колготи носити не можу
Погляди мої від моди вільні
Я така ні на кого не схожа
Сіра миша, ніяка, ворона
Не гламурна, не стильна я штучка
Не вкраду королеви корону
Не сексуально вдягнена як сучка
Ліфчик муляє – зніму
Підбори не зручні лишаю вдома
Манікюр шикарний не роблю
Із зачіскою ми з дитинства не знайомі
Від перехожих очі не ховаю
Не переймаюсь надто сильно
Коли дитиною на вік свій виглядаю
І почуваю себе вільно
Із мене хвойди не робіть, благаю
До образу не додавайте макіяж
Бо справжнього тоді немає
Не визначайте мій типаж
Я очі не навожу щоранку
Перед дзеркалом час не марную
Зрозумійте: Не лялька! Не лялька!
Як ви всі, вкриті фарбою що я малюю!