Світ…Маленька хатинка…де тихо,наче шепотом з тобою розмовляє ясна зірка…Зірка , що освітлює шлях всім і кожному, зірка, яка дарує тобі радість, відчуття свободи, блаженства і ніжності… Світ, де править та сила ,яку може бачити лише хтось…Світ, де ми всі індивідуальні, різні…трішки дивні та просто цікаві.Світ…де ти тихенько сидиш біля вікна і малюєш дощ…малюєш вітер , проміння сонця…малюєш свою долю…своє істинне обличчя.Світ, де тебе помічають…промічають люди, які для тебе по-справжньому дорогі.Світ…де ти даруєш посмішку усім…посмішку, таку сонячну і таку гарну…посмішку, яка наче яскрава іскорка випромінюється серед похмурої погоди…Це світ радості і сміху, сліз і правди, щастя і кохання, печалі та відчаю...Але у цьому світі більше чудового...просто іноді ми не помічаємо цього...Ми віримо у краще, але живемо сумним минулим...Нам є про кого думати і мріяти...і ми так робимо. Ми люди...ми справжні і такі, за що нас потрібно тільки любити...