My little Sunny-Bunny,
Youre so, so funny.
Your cheeks are so pretty,
Your eyes are so witty.
I love you, my sweet Bunny!
Youre so, so funny.
Your lips like little birdies,
Your nose like little rose.
I love my sweetest Bunny,
Whos so, so funny!
03.07.98 05:28