Не кваплячись ,так тихо-тихо
спускається на землю втіха,
нас полишають всі турботи,
все припиняється, йде ніч,
торбину зла , що ніс з роботи
ти викидаєш в щастя піч.
Живеш!Бо тільки це є справжнє,
бо сон,мабуть то є життя,
тут всі фантазії реальність,
ти то дорослий,то дитя.