Якби ти знала,
яка глибока л"юбов ,
ти усе на світі б віддала,
щоб ми разом були знов...
Якби ти чула...,
як плаче тихенько душа...
ніколи б не відгадала..
у повітрі тиша...тиша.
Якби ти відчувала...
те, що відчуваю я,
ти б мене поцілувала,
але відвернувся б я...
Якби ти знала....
скільки страждань ти принесла....,
моя душа усе б забула,
якби ти сказала..."ТА"!
Якби ти знала...
коли я гуляв..
як часто згадував тебе...
і тихенько собі повторяв:
"Л"юбов пройде,любов пройде...".
ти сама бачиш, що не так..
вона лишилась, ти дала знак..
можливо хочеш ,щоб не йшла?
можливо хочеш щоби вбила?....