Моя маленька чарівниця, що не змовкає ні на мить.
І по землі неначе птиця- ні не біжить вона, летить.
І губки- пуп'янки троянди, а очі- стиглі вишеньки.
Волосся з запахом лаванди, і погляд ніжний та ясний.
І сміх твій сонячний, ласкавий, і ручки лагідні такі.
І ніжки тупають так жваво, а щічки повні та м'які.
Ти наша люба доня- квітка, що щастя нам дала сповна.
Хай буде в тебе доля світла, хай береже тебе вона!