Материнське серце- океан любові
Ти до діток хочеш небо прихилить.
Лиш раділи б очі- карі, волошкові,
Тільки б посміхалась їм небес блакить.
Материнські руки- ніжні і ласкаві
Для дітей готові хмари розвести.
Пестять косенята світлі і чорняві,
Відпускать не хочуть рідних у світи.
Материнські очі- чуйні та уважні.
Проводжають милих діток за поріг.
Виростете пташки, станете поважні,
Прилетіть, вклоніться до матусі ніг.
А душа у неньки- чиста і вразлива.
З джерела любові діток напува.
Бережіть цю душу, хай вона красива
Розквіта. як сонце і творить дива!