Напів-життя,напів-кохання,
пів місяця мені в вікно,
думки безглуздого снування
тривожать все моє єство.
Пожовкле листя,власне бачиш!
весна на вулиці,але...
душі моєї половина
до смерті осінь пронесе.
Ця сірість,дощ і хижий вітер
вже в'їлися в нутро моє,
і хто підкаже й дасть отвіту
навіщо все це бог дає.
Наполовину в бога вірю,
наполовину демон сам,
святої правди так волію,
але й гріхам радію сам.