Калина в долині, над ставом,
Гіллям своїм манить до себе,
Цілує тендітним цвітом,
Що манить кольором неба.
Калино моя над ставом,
Красуне моя ласкава,
Роки за роками линуть,
А ти молодієш станом.
Я стану під твоїм листом,
Обніму тебе з розлуки,
І буду в сльозах цілувати
Уквітчані цвітом руки.
Зима-весна 2006