Минула ніч і знову ранок,
і ось, виходжу я на ганок...
Я зупинилась, роздивилась-
неначе в казці опинилась!
Кружляє, стелиться до ніг,
усе вкриває білий сніг.
Хоч кучугури невеличкі,
мені потрібні рукавички-
я біля сивого дубка
зліплю собі сніговика.
Мерщій вертаюся до хати
(мені ж потрібно гроші взяти)!
Я одягаю модну шапку,
пальто, на шию-арафатку,
шкіряні чобітки на ноги
і сумку лакову чудову
через плече я одягну.
УРА!!!НА ШОПІНГ Я ІДУ!!!
До центру я ледь-ледь дісталась.
Ото вже "класно" покаталась!
Разів, напевне, з 10 впала,
на щастя, сумку не порвала!
Зайшла в три модні магазини,
жахнулась, глянувши на ціни.
Ех!Доведеться йти на "шару"
(через дорогу біля бару).
У продавця я запитала:
"Є рукавиці?"-"Третя зала",
я їх приміряла:"О ЖАХ!!!",
вони порвались на руках!
Все!З мене досить магазинів!
Бо від морозу я вже синя!
І я поквапилась додому.
Дзвонять вже по телефону
друзі-йти гуляти кличуть.
Відмовляюсь, бо не личить
рукавиці мами брати.
Ех!Так хочеться гуляти!
Чую я-дзвінок у двері.
Відірвалась від вечері,
відкриваю...Там стоять
різнобарвних пачок п'ять.
Подарунки!!!Мамі. тату,
є й сестрі малій, і брату,
і пакуночок мені!
Що ж в цій пачці невеличкій?
Відкриваю...рукавички!!!
Ось так казка, ось так диво!
Я весела і щаслива-
Дід Мороз -Червоний Ніс
подаруночки приніс!!!
Вибігла мерщій у двір...
Хочеш вір, а хоч не вір-
біля сивого дубка
хтось зліпив сніговика!
Мимоволі усміхнулась
і додому повернулась.
Взяла маркер і папір,
вибігла назад у двір.
Скотчем до сніговика
я приклеїла листка.
Постаралась і красиво
написала (вийшло мило):
"Спасибі за зимову казку!!!
Тебе запрошую, будь ласка,
я хочу, щоби ти забіг
до мене в гості на пиріг!"
Тепер залишилось чекати.
А вам я хочу побажати
в Новому році нових надій,
здоров'я, здійснення всіх мрій.
нехай сріблястії сніжинки-
небесні зоряні пушинки
дарують радість і добро,
родинний затишок, тепло...
Ще побажала б вам багато,
та вже хтось стукає завзято,
напевне, Дід Мороз забіг
до мене в гості на пиріг!
З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ!!!
ХАЙ БУДЕ КАЗКА ЗАВЖДИ З ВАМИ!