Якби не боляче було тебе любити
То я б закрилась в шафі і не жила
Якби змогла піти і не програти
То я б нічого в цьому не змінила.
Якби могла я трохи відпочити
Від твоїх важкостей і непідробних болів
Якби могла собою тебе вкрити
То в тебе влила би своєї крові.
Якби можливо було просто знати
Що ти – чужий і непотрібний простір
Якби під нігті іншій увігнати
І розкохати тонкі губи й кості.
Якби прокинутись і загубити
Твої оргазми і мої чекання
Якби востаннє тебе захопити
І розтовктися об твоє кохання.