Все тут. Падає дощ.
І небо. Люди. Рух.
Все тут, моя любов і молодість,
і струн гітари звук.
Все тут, лише як мить одна
летить моє життя,
Все тут. Мої думки, слова,
моя свідомість, я.
Все тут. Сумуєм ми,
радієм, сміємось,
а ви оприділились вже,
за що ми всі б'ємось?
А я скажу вам. За життя.
За новий світ обнов,
де розчищаючи від бур'янів,
приносимо Любов!
І сієм її у серця,
нехай там і росте,
нехай за руку у життя
вона тебе веде.
І заведе тебе туди,
куди ти і ішов.
І спалахне в всіх на очах,
адже вона... Любов... Любов...