.
.
: ? -!
.
, :
,
˳,
...
̳, ,
,
,
:
,
,
01.II.10
01:30
Me, the sea & you Me, zgva da shen
ისევ მარტო დავრჩით მე და შავი ზღვა
ყოველ დილით მესმის მისი ნაზი ხმა
მეძახის: "სადა ხარ? აქ მოდი, ჩემთან" : ? ,
მე კი შეხვედრას ვნატრობ შენთან
ვზივარ მარტო ბაღში და შევყურებ ზეცას
შენზე ვფიქრობ მუდამ და დავფრინავ ყველგან
დავფრინავ, დაგეძებ ფიქრებში ,
მიყვარხარ ხომ იცი ერთად ვიქნებით
ერთად ვიქნებით ერთად
რომ არ იყოს მთვარე და მზე, ,
მე ვიქნებოდი ღამეც და დღეც შენთვის
ყვავილებს დაგიკრეფდი დღისით ,
სიყვარულს გაჩუქებდი ღამით
და მხოლოდ მარტო ჩვენ :
მე, ზღვა და შენ ,
მე, ზღვა და შენ ,