я читала книжку
саме тоді з'явився ти.
я уваги не звернула
й не помітила тої краси.
час ішов своїм кроком
багато раз я бачила тебе.
і раптом серце защиміло.
я зрозуміла тут щось не те.
і ось знову зустрівшись з тобою
я здогадалась це-кохання.
якимось чистим та палким
було моє бажання.
я сподівалась-ти заговориш.
та марно було все.
я думала візьмеш мене за руку-
незнанне стало мною й це.
але чому, чому, чому
на світі так буває???
коли я люблю-не любиш ти.
й життя моє згасає.