Сьогодні, Водохреща Свято!!!
Світле, радісне , привітне ,
До церкви вранці ми йдемо,
Послухати святкову літургію.
Поставим свічечки, помолимося,
Сорокауст за здоров`я замовимо,
Сповідуємось, причастимося-
Святих таїн вкусимо, очистимося.
Від того, що за рік попелом осіло,
Гріхами, в наших душах, водою
Змиємо Йорданською, Святою,
Тілесні недуги свої повиганяємо.
Своїх недругів пробачимо ми,
За знані і незнані злі посили,
Нехай Бог їх теж, простить
І на шлях істини направить.
Вдома Святою водою окропимо
Всі потаємні місцини квартири,
Очистимо ладаном від злої сили,
Потім, ми за святковий стіл сядемо.
Помолимося за сім`ю свою, за друзів,
Знайомих та знаних і незнаних ворогів ,
Нехай Бог, очистить душі їх, від зла ,
І пошле чисту любов в їх серця.
Помолимось та випємо за Україну, нашу милу,
За те, щоб квітнула Вона, наша Батьківщина дорога,
Із кожним роком все більше розквітала, багатіла,
На радість нам та побратимам і на заздрість ворогам!
З Водохрещам вас всіх!!! Ура!!!
Ура!!! За матінку Україну!!!