Ти пообіцяв навчить мене літати
Я вірила, надіялась на це.
А в серці щось так сильно защеміло
Я так злякалась, сльози потекли.
Я так чекала поки виростуть ті крила.
Та ледь прорізавшись - вони опали.
І знов ця біль у серці заколола,
Впавши на коліна, заридала.
Ти знов пообіцяв навчить мене літати.
Пройшли роки, я так цього й не дочекалась.
Та й ти забув, що пообіцяв давно.
Я так вірила, надіялась, кохала.
Ти все забув, вчиш літати іншу.
А серце вже стихати почало.