Черешня за вікном.
Не знає вона горя.
Колише вітер ніжно її листя.
Така проста в черешні доля.
А я дивлюсь на неї
І думаю про те,
Чого мені ще не хватає?
Життя ж у мене золоте.
Так, золоте,але чому ж тоді
Я всеодно не та, що треба?
Нема ні радості, ні щастя.
Злетіла б пташкою я в небо.
Неслася я б все вище й вище.
Проблеми всі лишила б на землі.
А може вітром стати краще?
Він сам собі туди-сюди, туди-сюди.